Budget speelplek voor je huisdier

Creatief aan de slag met materialen die je al in huis hebt!

Hoe leuk is het om je huisdier te vermaken en te zien genieten? En nog leuker is om zelf spullen te maken waarmee hij of zij kan spelen. Budget speelgoed maken is absoluut mogelijk en vermaak hoeft niets te kosten.

Kattentoren deluxe

Zo gingen kennissen creatief aan de slag met een grote doos van een internetbestelling. Heel makkelijk te maken en gegarandeerd uren speelplezier.

Naar binnen en naar buiten

Je kunt zien dat er wel even wat geduld voor nodig is en mogelijk ruimtelijk inzicht :).

Deze luxe kattentoren is met simpele tape in elkaar gezet. Er zijn 2 ramen in gemaakt bovenin en 1 deur onderin. Binnenin is er bubblewrap in gezet.
Daarnaast is er aan de hoogste toren een stokje gemaakt met een touw met speeltjes. Ook binnenin de kleinere toren zitten speeltjes.

Nieuwsgierigheid

Mocht je niet zo vaak spullen online bestellen (of minder grote dozen binnenkrijgen) dan kun je altijd bij de supermarkt of zelfs bij een winkel als de Mediamarkt vragen naar grote dozen. Ook voor kinderen kun je zo natuurlijk prachtige speelhuisjes maken.
Veel plezier en na een paar dagen als er niet meer mee gespeeld wordt ook weer makkelijk op te ruimen. Helemaal gratis (met uitzondering van de tape dan) en leuk om te maken.
Hopelijk ben je geinspireerd en kun je zelf aan de slag!

Geef een reactie